Glasdraad in Mussel

Vandaag krijgen de inwoners van Mussel (binnen de bebouwde kom) een brief van Glasdraad in de brievenbus. In deze brief vindt u informatie over de aan te leggen glasvezel in de kern Mussel.

Onze vereniging steunt het ontsluiten van Mussel door middel van Glasvezel van harte: op termijn is de koperen kabel van KPN niet meer geschikt voor de vraag naar steeds maar sneller internet. Op dat moment zou Ziggo de enige keuze zijn als u snel internet wilt. In zijn algemeenheid kun je zeggen dat één keuze géén keuze is.

Door de aanleg van een glasvezelnetwerk in het dorp heeft u weer keuze uit meer leveranciers voor internet. U kunt kiezen uit (momenteel) 18 internet providers.

Vanaf vandaag begint de campagne: u kunt zich laten informeren over de (on)mogelijkheden van glasvezel en wat dit u kan brengen. Het doel van de campagne is om meer dan 50% van de huishoudens in de kleine kernen in de gemeenten Stadskanaal en Westerwolde te interesseren voor glasvezel en zich aan te melden.

Vanaf de komende week start de folder-campagne van Glasdraad. Glasdraad brengt u persoonlijk de Glasvezelkrant.

Op dinsdag 20 april, donderdag 22 april, maandag 26 april en woensdag 28 april is er een online informatie avond. Aanvang 19:30. Op deze informatieavonden kunt u interactief via mail en Whatsapp uw vragen stellen. U kunt de informatieavonden bezoeken via de site van Glasdraad.

Voor uw gemak hebben wij de brief en de Glasvezelkrant op onze site geplaatst.

Als u vragen heeft, kunt u: