Het allerlaatste weekend Het is nu of nooit, zeg het voort! Dit weekend is het laatste weekend dat de bewoners van Westerwolde en Stadskanaal zichzelf kunnen aanmelden voor glasvezel. Het percentage inschrijvingen staat nu op 43%, aanstaande maandag wordt het duidelijk of de 50% inschrijvingen zijn behaald. We zijn de afgelopen week hard aan de slag gegaan om zoveel mogelijk bewoners te informeren en uitleg te geven over het belang van glasvezel. U heeft ons wellicht wel bij een supermarkt zien staan of ons bij u in de straat zien lopen. Kortom, we zijn hard op weg om de 50% inschrijvingen te behalen!

e hebben uw hulp nog 1 laatste keer nodig

We hebben uw hulp nog een keer hard nodig. Samen met de dorpsbelangen en alle actieve buurtbewoners gaan wij hard aan de slag om te zorgen dat u straks kunt genieten van glasvezel, maar u kunt zeker meehelpen. Stuur bijvoorbeeld nog een keer in bericht in de groepswhatsapp met uw buurt, of plaats en deel een berichtje op Facebook. Wellicht fietst u dit weekend een rondje en kunt u nog wat bewoners aanspreken. Alle beetjes helpen, zo zorgen we samen voor de komst van glasvezel!

Gelukkige prijswinnaars
Deze week hebben we weer een aantal gelukkige prijswinnaars blij kunnen maken met een lekkere taart. Deze week vielen de prijzen in Vlagtwedde en in Onstwedde, geniet van de taart en bedankt voor de inschrijving!

De aanleg van glasvezel in de Groningen is een initiatief van:

GlasDraad Groningen B.V.

Contactgegevens:
Postbus 186
8620 AD Urk
groningen@glasdraad.nl
0857-479223