De vereniging Plaatselijke Belangen Mussel (PBM) behartigt de belangen van alle inwoners van Mussel. Het bestuur overlegt hiervoor met de gemeentelijke en de provinciale overheid en met organisaties als Stichting Welstad en Buurtbus.

Zo’n 80% van de inwoners van Mussel is lid van de vereniging. Het lidmaatschap bedraagt (2021) € 7,- per jaar.

De nieuwsbrief wordt samen-gesteld door het bestuur van PBM. Inwoners van Mussel krijgen de nieuwsbrief in de brievenbus. De nieuwsbrief is ook online beschikbaar. Op www.musselonline.nl kunt u de laatste nieuwsbrieven op uw gemak teruglezen.

Wilt u de nieuwsbrief in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in via: https://www.musselonline.nl/nieuwsbrief. Elke maand maken de nieuwe inschrijvers kans op een leuke prijs.

Voorzitter:

Eddy Niemeijer

Penningmeester:

Elizabeth Westendorp

Secretaris:

Alida Roelfsema

Algemene bestuursleden:

Henk Arnoldus

Manon Drenth

Marianne van der Kaap

info@pbmussel.nl

Algemene ledenvergadering

Op woensdagavond 6 oktober om 20:00 vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats. Vorig jaar kon de vergadering door corona niet doorgaan maar we hopen dat we dit jaar iedereen weer mogen begroeten. We vragen wel of u bij binnenkomst uw gegevens wilt noteren en u te houden aan de 1,5 meter. Mochten de maatregelen omtrent het coronavirus veranderen, laten we dit weten. We rekenen op ieders komst!

Nieuwsbrief PBM
U kunt onze nieuwsbrief ook per mail ontvangen. Als u daarin geïnteresseerd bent, kunt u zich via www.musselonline.nl/nieuwsbrief inschrijven. Vanaf de eerstvolgende uitgave ontvangt u de nieuwsbrief dan in uw mailbox, enkele dagen voordat hij huis-aan-huis wordt verspreid. Iedere maand verloten we een paar leuke prijsjes onder de nieuwe inschrijvers.
Tussen de nieuwsbrieven door wordt er ook geregeld een nieuwtje gedeeld op onze site, surf daarvoor naar www.musselonline.nl/nieuws

Kerstboom gezocht

Velen van ons zijn vast nog aan het nagenieten van de zomervakantie. De kerstdagen klinken dan nog ver weg, maar over een aantal maanden is het alweer zo ver. Om Mussel in de decembermaand extra te versieren zijn wij opzoek naar een (kerst) boom van ± 10 meter. Mocht u de geschikte boom hebben, laat het ons dan weten!

Kwitanties

In de maand september gaat onze penningmeester weer op stap om de lidmaatschapsbijdrage te innen en de kwitanties rond te brengen. U kunt ons ook toestemming geven om de bijdrage voor het lidmaatschap van de vereniging automatisch te incasseren. Dit kunt u zelf regelen via uw eigen bank.

Hondenpoep

Wij krijgen regelmatig klachten over hondenpoep in de straten van ons mooie dorp. En dat terwijl het voor hondenbezitters toch een kleine moeite is om de poep even netjes op te ruimen. Speciale zakjes hiervoor zijn in veel supermarkten te koop.

Ruimt u de grote boodschap van uw hond wel op? Dan bij deze onze dank! Want hierdoor wordt ons dorp nog mooier!


Dorpsagenda

15-09-2021

Baby- en kind-reanimatie

06-10-2021

Algemene ledenvergadering

Een actueel overzicht staat op www.musselonline.nl en op facebook.com/plaatselijkebelangenmussel

Heeft u een idee voor de nieuws­brief? Neem dan contact op met Manon Drenth via info@pbmussel.nl

Nieuws van Stichting in’t Moeras

De Moerasmarkt

Op vrijdag 27 augustus was er weer de jaarlijkse Moerasmarkt in Mussel. Vorig jaar kon de markt niet doorgaan, we waren dus blij dat we dit jaar weer konden genieten van de gezellige markt. Bij diverse kramen en op de kleedjes werden allerlei artikelen verkocht.

Ook de Zundapp club was aanwezig met 15 bromfietsen en de Stichting in t ’Moeras verkocht traditiegetrouw spekdikken en hamburgers.

De Moerasmarkt 2021 was weer een groot succes. De bezoekers kwamen niet alleen uit Mussel maar ook uit de omliggende dorpen. De eerste aanmeldingen voor volgend jaar zijn alweer binnen.

Nieuws van Bruisend Mussel

Op woensdag 18 augustus stond er een grote stormbaan en een springkussen aan de Laakstraat. De opkomst was enorm, waar we erg blij mee zijn!

Er is alweer druk vergaderd over het organiseren van nog meer leuke activiteiten. Hou de facebookpagina en Instagram in de gaten!

Heeft u zelf een leuk idee en/of een financiële bijdrage, laat het ons weten via info@pbmussel.nl.