Mussel doet de laatste jaren iedere keer mee met NL Doet! We doen dat dan op de zaterdag. Ook doet (meestal) Stelmakerij Wever, Stichting In ’t Moeras en de Bijenhoudersvereniging mee. Dit jaar is NL Doet! op zaterdag 11 maart. We verzamelen dan om 8:30 uur bij de blokhut bij het Lindenmeer.

Dit jaar doet PBM ook op vrijdag 10 maart mee, met een boomplantdag. Zoals bekend, zijn er veel naaldbomen uit het Lindenbos gerooid (de letterzetter had schade aangericht, weet je nog?). Hier moet nieuwe aanplant voor in de plaats komen. Samen met CBS ‘Op de Zandtange’ en de gemeente Stadskanaal organiseren we een boomplantdag.

Tijdens de boomplantdag hopen we de open plekken in het Lindenbos weer vol te planten met (meest) loofbomen. Ook jij mag en kunt je steentje bijdragen om het bos weer te herstellen.

Op 10 maart ben je vanaf 8:45 uur welkom om de school, de gemeente en PBM te helpen bomen te planten! We verzamelen bij de blokhut bij het Lindenmeer.

Op 11 maart ben je welkom om andere klussen in het dorp uit te voeren, samen met Stelmakerij Wever, Stichting In ’t Moeras, de Bijenhoudersvereniging en onze vereniging. Dan beginnen we om 08:30, ook bij de blokhut het Lindenmeer! Ook de kinderen zijn dan weer welkom!

Mussel Doet!