We hebben weer een succesvolle editie van NL Doet! achter de rug. Er is veel onderhoud gepleegd aan Lindenbos en Moeras, aan de Blokhut en in de Stelmakerij is gewerkt aan een mooie bloembak – de viooltjes zijn al geplant.

Blokhut

De blokhut wordt van binnen geverfd. We hebben een begin gemaakt met het schuren en gronden van bar en kozijnen. We kregen daarbij hulp van Wethouder Jur Mellies. Naast zijn ‘normale’ wethoudersportefeuille is Jur ook wethouder voor Mussel.

Lindenbos

Het Lindenbos krijgt een groot aantal nieuwe bomen. Helaas kon het planten afgelopen vrijdag door de sneeuw niet doorgaan en zullen we de nieuwe aanplant op vrijdag 17 maart in de grond zetten. Door het rooien van de aangetaste dennen en sparren is hier en daar wat schade en rommel ontstaan. Dit is opgeruimd.

Stelmakerij

Stelmakerij Wever had het plan opgevat om naast het reguliere onderhoud, een plantenbak te maken. De plantenbak is gemaakt uit één stuk hout. Het is een boomstam geweest die in de lengte is uitgehold.

Moeras

In het Moeras is veel hout versnipperd.

Pauze

Tussen de bedrijven door is ook de inwendige mens versterkt, met koffie, frisdrank, broodjes en iets lekkers. Tijdens de pauzes kwamen de (sterke) verhalen los.