Op de Zandtange 100 jaar

18 juli 2019

Feest en weemoed hand in hand op CBS Op de Zandtange

Op woensdag 10 juli werd er gevierd met alle leerlingen en de ouders dat de school in augustus 2019 honderd jaar bestaat. Er was een pleinfeest georganiseerd, waarbij de leerlingen in gemixte groepen langs diverse spelletjes, activiteiten en traktatie-momenten gingen. Het weer werkte uitzonderlijk mee en de sfeer was geweldig. Alle leerlingen hebben als aandenken aan dit eeuwfeest een bidon in hun favoriete kleur, met het logo en de naam van de school mee naar huis gekregen.
Op deze dag viel er naast iets te vieren, ook iets te betreuren. Er moest afscheid genomen worden van twee collega’s die al een heel aantal jaren op de school gewerkt hebben en van een tweetal invallers.
Voor juf Marije en juf Anke waren er mooie woorden en prachtige cadeaus. Maar ook de leerlingen zijn verwend met een aardigheidje van de vertrekkende leerkrachten.
Na de vakantie wordt er nog een feestweek georganiseerd waarin het 100-jarig bestaan van het christelijk onderwijs in Mussel op diverse manieren in de spotlights komt.

Foto’s zijn gemaakt door fotograaf Marianne van der Kaap