UPDATE: de links in dit bericht zijn niet meer actief, om bijvoorbeeld inbrekers niet de kans te geven om lid te worden van deze groep en zo mee te kijken met eventuele tips en discussies.
Als je lid wilt worden, kun je familie / vrienden / bekenden vragen je de uitnodigingslink te sturen.

Het bestuur van onze vereniging heeft besloten om van de Corona-appgroep een algemenere groep te gaan maken. Eén van de redenen is dat er in Mussel, Kopstukken en Braamberg de laatste tijd veel wordt ingebroken. Misschien kan via deze groep gewaarschuwd worden als er verdachte situaties worden gezien (bel zelf de politie als er écht iets aan de hand is).

Ook op onze socials zal hier aandacht aan worden besteed. Wellicht zijn er meer redenen om contact met je dorpsgenoten te zoeken via deze app.

Daarom stellen wij de appgroep open om mensen uit Mussel, Kopstukken en Braamberg via Whatsapp met elkaar in contact te brengen.

Er zijn wél een aantal spelregels:

  • We hebben ten allen tijde respect voor elkaar
  • Reclame, commerciële uitingen e.d. worden verwijderd
  • Pesten, klieren e.d. wordt niet getolereerd
  • Je levensverhaal wordt gerespecteerd, deze groep is echter niet bedoeld om deze publiek te maken
  • Je maakt je nummer bekend in een openbare groep. Je dient je zelf af te vragen of dit overeenkomt met je wensen omtrent privacy e.d.
  • Als je je niet houdt aan bovenstaande punten of aan normen van correct gedrag, dien je de groep te verlaten

Het klinkt misschien een beetje streng, maar bovenstaande regels zijn bedoeld om de groep overzichtelijk te houden, ook voor hen die digitaal niet zo kundig zijn.

We hopen met het nummer te voorzien in een behoefte van ons dorp.

Als je je wilt opgeven voor de groep, kun je met je telefoon op deze link klikken en dan wijst het zich allemaal vanzelf. Een andere mogelijkheid is om onderstaande QR-code scannen, dan kom je ook in de groep. kun je eenbekende vragen je de link te sturen.

met vriendelijke groet,

Het bestuur