Profiel HOM

Mussel is een dorp vol bedrijvigheid met vele verschillende ondernemers/ondernemingen, waaronder winkelbedrijven, bouwbedrijven en een schildersbedrijf.

Om de onderlinge band tussen deze ondernemers te versterken werd er in 1993 besloten om een handelsvereniging op te richten genaamd HOM. Dit staat voor Handelsvereniging Ondernemend Mussel.  Deze vereniging bestaat uit een groot aantal enthousiaste ondernemers (op dit moment 22) die zich bezighouden met o.a. het organiseren van activiteiten om zowel hun bedrijf als het dorp Mussel te promoten.

Enkele activiteiten die afgelopen jaren door de HOM of met medewerking van de HOM zijn georganiseerd zijn de jaarlijkse braderie, later uitgebreid tot een heuse feestweek, het organiseren van de sinterklaas-intocht en het plaatsen en financieren van de feestverlichting tijdens sinterklaas en kerstdagen.

Naast het organiseren van bovenstaande activiteiten wil de HOM zich ook inzetten voor zoveel mogelijk bedrijvigheid in Mussel daar dit de leefbaarheid ten goede komt.

Het bestuur van de HOM bestaat uit de volgende personen:

Meeme Wubs  –  voorzitter
Joke Hidding  –  secretaris
Hillie Moorlag  –  penningmeester
Johan Schuitema  –  bestuurslid
Sebastiaan Scholte  –  bestuurslid

hommussel@gmail.com